Ήθελε από μικρός Μίλαν ο Ντε Γιονγκ
«Είμαι ευτυχισμένος. Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση στη ζωή και την καριέρα μου. Από μικρός ήθελα να παίξω στη Μίλαν, γιατί είναι μια ομάδα που θέλει να κερδίζει πάντα και έχει μεγάλους παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα παίξω και σε αυτό του Μιλάνου», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος στο «Sky».
Τέλος ο Ντε Γιονγκλ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Μίλαν: «Τους ζητάω να είναι ήρεμοι και να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Θα αποδείξουμε όλοι μας την αξία μας για να τους χαρίσουμε μεγάλες επιτυχίες. Εγώ θα δίνω πάντα το 100%. Να είναι βέβαιοι για αυτό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
