Ροσονέρο ο Ντε Γιονγκ!

Ροσονέρο ο Ντε Γιονγκ!

bet365

Αμυντικό χαφ ήθελε οπωσδήποτε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Μίλαν και αμυντικό χαφ θα έχει καθώς οι Ροσονέρι συμφώνησαν με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ!

Οσο ο Αντριάνο Γκαλιάνι προσπαθούσε να βγάλει άκρη με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κακά, ο Αλέγκρι σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ πίεζε για την απόκτηση ενός ανασταλτικού χαφ. Μία μέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, λοιπόν, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα καθώς υπάρχει συμφωνία με την Σίτι για τον Ντε Γιονγκ.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού έληγε σε ένα χρόνο, οι Αγγλοί δεν ήθελαν να ρισκάρουν να τον χάσουν ως ελεύθερο και τελικά έδωσαν τα χέρια με τους Μιλανέζους για 4 εκατ. λίρες, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών! Σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ιταλία, ο Ντε Γιονγκ θα ταξιδέψει άμεσα για Μιλάνο με τον Αριέντο Μπράιντα που πήγε στο Μάντσεστερ για να κλείσει τη μεταγραφή και την Παρασκευή θα είναι και τυπικά Ροσονέρο.

Ο Ντε Γιονγκ αποκτήθηκε για να είναι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, το κεντρικό χαφ της Μίλαν, έχοντας δεξιά του τον Ρικάρντο Μοντολίβο και αριστερά του τον Αντόνιο Νοτσερίνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα