Εκλεισε... Μπέντνερ η Γιούβε

Εκλεισε... Μπέντνερ η Γιούβε

Εκλεισε... Μπέντνερ η Γιούβε

bet365

Μετά από αναζήτηση ενός χρόνου ο Μπέπε Μαρότα, τελικά, κλείνει τον... Νίκλας Μπέντνερ για τη θέση του επιθετικού στη Γιουβέντους.

Αφού ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προκάλεσε χαρά στους οπαδούς της Γιουβέντους (αρκεί μια βόλτα στα φόρουμ για να το καταλάβει κανείς...) με την απόφαση του να παραμείνει στην Αγγλία, ο Μαρότα -που μέχρι τώρα τα είχε κάνει όλα σωστά στις μεταγραφές και είχε όλο τον χρόνο στη διάθεση του από την περσινή σεζόν ακόμη- έμεινε τελικά με μόνο μία επιλογή: Τον Μπέντνερ.

Ο 24χρονος Δανός σέντερ φορ, που μία μέρα πριν έγινε πελάτης του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, δεν υπολογίζεται από την Αρσεναλ και είναι ήδη στο δρόμο από Μιλάνο (όπου προσγειώθηκε) προς Τορίνο για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας... Θέση βασικού, πάντως, πολύ δύσκολα θα κερδίσει, με εξαίρεση φυσικά τα ματς του Coppa Italia εκτός κι αν εμφανιστεί εντελώς διαφορετικός από ό,τι στην Αγγλία...

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, ο Μπέντνερ -που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πρωί Παρασκευής- θα αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο και αν το επόμενο καλοκαίρι η Γιουβέντους θέλει να τον πάρει με κανονική μεταγραφή θα πρέπει να δώσει 5 εκατ. ευρώ στην Αρσεναλ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα