Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει...

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει...

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει...

bet365

Την Παρασκευή η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και σε ό,τι αφορά το θέμα του επιθετικού για τη Γιουβέντους επικρατεί... πανικός σεναρίων.

Οι έμπειροι παράγοντες λένε ότι οι καλύτερες μεταγραφές γίνονται προς το τέλος καθώς οι ομάδες που κάνουν τις δύσκολες σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, το παίρνουν απόφαση ότι δεν έχουν άλλο περιθώριο και τελικά πουλάνε. Αν ο Μπέπε Μαρότα περίμενε αυτό ή αν προέκυψαν προβλήματα που δεν περίμενε και γι' αυτό δεν έχει κλείσει ακόμη τον σέντερ φορ, είναι άγνωστο... Σημασία έχει ότι ως την Παρασκευή δεδομένα κάποιος θα αποκτηθεί και ο ιταλικός Τύπος οργιάζει αυτή την ώρα καθώς τα σενάρια είναι πολλά.

Σε ό,τι αφορά τον Φερνάντο Γιορέντε, ο Μαρότα είναι ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται να δώσει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Ο Γιορέντε, σύμφωνα και με τους Ισπανούς, έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Μπιλμπάο ότι θέλει μόνο Γιούβε και γι' αυτό δεν χρησιμοποιείται από τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο πρόεδρος των Βάσκων, ακόμη και τώρα, επιμένει στα 36 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού και δεν υποχωρεί. Αν αλλάξει στάση ως την Παρασκευή, θα φανεί...

Στη λίστα του Μαρότα υπάρχει πάντα ο Εντιν Τζέκο, ο μάνατζερ του οποίου -σύμφωνα και με την La Stampa- έχει ενημερώσει τους Μπιανκονέρι ότι θέλει να γίνει κάτοικος Τορίνο. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι αρνητική αλλά θέτει έναν όρο: Να προλάβει πρώτα να αγοράσει αυτή έναν επιθετικό ώστε να παραχωρήσει τον Τζέκο στη Γιουβέντους.

Το τρίτο όνομα που παίζει τη Δευτέρα στις ιταλικές ιστοσελίδες είναι αυτό του Οσκαρ Καρντόζο της Μπενφίκα. Επαφές με τον μάνατζερ του φαίνεται πως έχουν γίνει αλλά οι πορτογαλικές ομάδες πουλάνε σε πολλές περιπτώσεις πιο ακριβά από ό,τι θα περίμενε κανείς και η Μπενφίκα δεν αποτελεί εξαίρεση, ειδικά τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Στέβαν Γιόβετιτς αλλά και εκεί υπάρχει ένα... εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί. Ποιο είναι αυτό; Οι άριστες σχέσεις των Ανιέλι με τους Ντέλα Βάλε. Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα ύψους 30 εκατ. ευρώ αλλά ο Αντρέα Ανιέλι, σύμφωνα με τους Ιταλούς πάντα, προτιμάει να συμφωνήσει κανονικά και με το νόμο με τον Ντέλα Βάλε και όχι να του πάρει τον καλύτερο του παίκτη, λίγες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών, δίνοντας το ποσό της ρήτρας. Το οποίο, πάντως, δεν είναι και μικρό...

 

SERIE A Τελευταία Νέα