Μπουντεμπούζ ή Κακουτά!

Μπουντεμπούζ ή Κακουτά!

Μπουντεμπούζ ή Κακουτά!

bet365

Οι Γάλλοι τονίζουν πως ο Κακουτά βρίσκεται πιο κοντά στη Μαρσέιγ, ωστόσο η αριστερή πλευρά θα καλυφθεί από τον Μπουντεμπούζ της Σοσό! Οι πιθανότητες για τον παίκτη της Τσέλσι και ο Ολυμπιακός!

Τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι κάνουν λόγο πως ο Γκαέλ Κακουτά είναι πιο κοντά στη Μαρσέιγ απ' ότι στον Ολυμπιακό, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως την αριστερή πτέρυγα της ομάδας θα καλύψει ο Ριάντ Μπουντεμπούζ, ο βασικός στόχος των Μασσαλών. Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι ο αριστερός εξτρέμ της Σοσό αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ώρες και αν γίνει η μεταγραφή θα αποτελέσει ερωτηματικό το αν θα προχωρήσει και στην απόκτηση του Κακουτά.

Ο παίκτης της Τσέλσι πάντως έχει απαιτήσει πως θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα του ομάδα και σίγουρα δεν θα πάει κάπου που θα παίζει ως αλλαγή! Στο συγκεκριμένο κομμάτι πάντως, όπως άλλωστε και στο οικονομικό, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα