«Γενοβέζος» ο Πόουλσεν
Στη Σαμπντόρια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίμον Πόουλσεν, με τους Γενοβέζους να ανακοινώνουν την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Δανός αριστερός μπακ είχε μείνει ελεύθερος από την Άλκμααρ με το τέλος της σεζόν και πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Τελικά, εκείνη που κέρδισε τη μάχη ήταν η Σαμπντόρια, που ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Πόουλσεν θα περάσει αύριο Δευτέρα (27/08) από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 27χρονος άσος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 15.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
