Έμπλεξε ο Βάργκας!

Έμπλεξε ο Βάργκας!

Gazzetta team
Έμπλεξε ο Βάργκας!

bet365

Ο Φαμπιάν Βέργκας έχει μείνει στο «αέρα» καθώς με την υπόθεση της μεταγραφής του ασχολείται η επιτροπή διαχείρισης δημοσίου χρήματος της Αργεντινής και φοβάται την ακύρωση του δελτίου του.

Όπως είναι γνωστό, το να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή ενός λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή, μόνο εύκολο δεν είναι. Και αυτό διότι διάφοροι μάνατζερ αγοράζουν τα δικαιώματα ενός παίκτη και αλλάζουν χέρια σε χρόνο... dt.

Έπειτα, τα καταχωρούν εικονικά σε κάποια ομάδα «δική» τους, ώστε να μην φαίνονται και ευνόητους λόγους. Γι΄αυτό λοιπόν όταν οι ευρωπαϊκές ομάδες ψάχνουν να βρουν ποιος έχει τα δικαιώματα ενός παίκτη, αναγκάζεται να βάλει... ντέτεκτιβ. Άλλωστε, πολλές φορές έχουν χαλάσει έτσι αρκετές μεταγραφές, και από ελληνικές ομάδες, αφού όταν φτάσει η ώρα να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή εμφανίζονται ξαφνικά διάφοροι μάνατζερ και εταιρίες οι οποίες ζητούν χρήματα για να αποζημιωθούν για την παραχώρηση του δικού τους μέρους των δικαιωμάτων του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, μια τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του Φαμπιάν Βάργκας. Στην Αργεντινή προσπαθούν να πατάξουν αυτό το... πάρτι του κυκλώματος και μέσα στις έρευνές τους βρέθηκε και το όνομα του πρώην άσου της Ένωσης.

Ο Κολομβιανός παίκτης που μετακόμισε στην Αργεντινή για να αγωνιστεί με την φανέλα της Ιντεπεντιέντε βρέθηκε όμως στο στόχαστρο της επιτροπής διαχείρισης δημοσίου χρήματος της Αργεντινής, αφού εντόπισαν στα έγγραφά του πως μετά την ΑΕΚ έχει μετεγγραφεί στη Ουνιόν Σαν Φελίπε της Χιλής.

Προφανώς, κάποιος αγόρασε τα δικαιώματά του και τα καταχώρησε στην ομάδα της Χιλής, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως έχει κάνει και άλλη μεταγραφή ο παίκτης, χωρίς φυσικά να το ξέρει.

Έτσι λοιπόν, η μεταγραφή του στην Ιντεπεντιέντε έχει «παγώσει», όπως και άλλες 3-4 περιπτώσεις στην ίδια ομάδα και για τον ίδιο λόγο, και όπως είναι ο φυσικό ο παίκτης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πάντως, η ομοσπονδία της Αργεντινής έχει πάρει παράταση δέκα ημερών για να εξετάσει την υπόθεση και αν εντοπιστεί κάτι παράνομο θα του ακυρώσουν το δελτίο...

 

Τελευταία Νέα