Κλειστά χαρτιά από Μπάγεβιτς

Κλειστά χαρτιά από Μπάγεβιτς

Μάκης Σταθάτος
Κλειστά χαρτιά από Μπάγεβιτς

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για πώς θα παρατάξει τον Ατρόμητο απέναντι στη Νιούκαστλ και τόνισε ότι πιστεύει στους παίκτες του.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτές τις αναμετρήσεις.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά. Ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη στο πρώτο της ματς. Είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Σήμερα έμαθα ότι έχει έρθει στην Ελλάδα με αρκετές απουσίες αλλά δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε έναν δύο παίκτες αλλά σε 30. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε θα κάνουμε την προσπάθεια μας όσο πιο δυνατά μπορούμε. Δεν αντιμετώπιζω κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Μη με ρωτάτε πως θα παίξω γιατί δεν θα σας πω».

Για τα 130 ματς που συμπληρώνει στους πάγκους στην Ευρώπη: «Δεν το ήξερα σήμερα το έμαθα αλλά είναι ευχάριστο αυτό για μένα. Μακάρι να έχουμε υγεία να συνεχίσουμε».

Για το τι περιμένει στο αυριανό ματς: «Δεν μπορούμε να πούμε τι αποτέλεσμα θέλουμε. Νίκη θέλουμε αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ματς για τους παίκτες μου, την ομάδα και τους φίλους της».

Για το αν οι απουσίες της Νιούκαστλ μπορεί να αποδειχθούν «παγίδα» για τον Ατρόμητο: «Οι περισσότερες ομάδες σε αυτό το επίπεδο έχουν δύο ενδεκάδες. Ξέρουμε ότι και οι αντικαταστάτες αυτών που θα απουσιάσουν είναι ποιοτικοί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, δεν έχουμε περιθώρια για λάθη απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο. Βοηθά πολύ τους παίκτες, τους δίνει ρυθμό, παίζει μαζί τους».


Σκόνδρας: «Θα δώσουμε το 100%»

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα δώσει το 100% προκειμένου να κάνει περήφανο τον κόσμο της πόλης. «Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τον Ατρόμητο και ολόκληρο το Περιστέρι. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στην πόλη και στον κόσμο της. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε το 100% έτσι ώστε να καταφέρουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League».

Για το αν είναι ευκαιρία αυτά τα ματς να κάνουν τον κόσμο του Περιστερίου να ανταποκριθεί περισσότερο:«Ο Ατρόμητος δουλεύει όλα τα χρόνια γι αυτό το πράγμα. Εμείς σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με ένα τόσο δυνατό αντίπαλο».


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα