«Καταλανός» ο Νεϊμάρ το 2014

Γιώργος Φραδελάκης
«Καταλανός» ο Νεϊμάρ το 2014

bet365

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι ο Νεϊμάρ από το 2014, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, αφού οι Καταλανοί φέρονται να έχουν ήδη δώσει προκαταβολή στην Σάντος, θέλοντας να προλάβουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου θα γίνει «μπλαουγκράνα» σε δύο χρόνια, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena SER». Για τον νεαρό επιθετικό που έχει γίνει το «μήλον της έριδος» για Μπάρτσα και Ρεάλ, οι Καταλανοί φέρονται να έχουν ήδη δώσει προκαταβολή στην Σάντος.

Συγκεκριμένα το ύψος του ποσού που φέρεται να έχει λάβει ο βραζιλιάνικος σύλλογος, φτάνει στα 14,5 εκ. ευρώ, με τους «μπλαουγκράνα» να προβαίνουν σε αυτή την κίνηση, προφανώς για να προλάβουν ενδεχόμενο «μπάσιμο» των «μερένχες».

Μάλιστα αναφέρεται ότι η «βασίλισσα» κινήθηκε για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα που τελικά πήγε στην Παρί Σ.Ζ., αφού ο παίκτης έχει το ίδιο μάνατζερ με τον Νεϊμάρ, που θα πάει στην Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ της Βραζιλία σε δύο χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα