Σύγκρουση στην πρεμιέρα για Ρεάλ! (vids)

Σύγκρουση στην πρεμιέρα για Ρεάλ! (vids)

bet365

Δεν ξεκίνησε με το δεξί η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που αν και προηγήθηκε, έμεινε στο 1-1 με την Βαλένθια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ιγουαΐν-Ζόνας τα γκολ.

Ολα ξεκίνησαν ιδανικά για τους πρωταθλητές Ισπανίας που προηγήθηκαν στο 10' με το γκολ του Ιγουαΐν μετά την πάσα του Ντι Μαρία και τη διπλή επέμβαση του Ντιέγο Αλβες, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Βαλένθια -που είχε βασικούς τους Ζοάο Περέιρα, Γκάγο, Γκουαρδάδο- κατάφερε να μην απειληθεί σημαντικά στο πρώτο μέρος και στο 42' στάθηκε τυχερή αφού Πέπε και Κασίγιας είχαν σφοδρή σύγκρουση στον αέρα σε φάουλ του Τίνο Κόστα και ο Ζόνας βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ παίκτη των Νυχτερίδων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από το 2008 όταν και είχε σκοράρει ο Αριθμέντι.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν είχε καμία σχέση, με την Ρεάλ να ανεβαίνει και να δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ ενώ ο Πέπε έμεινε στα αποδυτήρια και τη θέση του πήρε το Αλμπιόλ. Στο 53' ο Οζίλ έκανε ωραία πάσα στον Ντι Μαρία που βρέθηκε μόνος όμως το πλασέ του πέρασε άουτ και ενώ δίπλά του περίμενε έτοιμος για γκολ ο Ρονάλντο. Στο 57' έγινε μία φάση που θα συζητηθεί. Ο Τίνο Κόστα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Σολδάδο, ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, όμως ενώ από τον τηλεοπτικό φακό δεν φαίνεται να καλύπτεται, ο Σέρχιο Ράμος πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Στο 61' ο Μουρίνιο αντικατέστησε τον αρνητικό Λασανά Ντιαρά που ξεκίνησε αντί του Κεντίρα και πέρασε στον αγώνα τον Μπενζεμά.

Στο 65' ήρθε το πρώτο δοκάρι για την Ρεάλ με τον Ντι Μαρία να κάνει εξαιρετική σέντρα για τον Ιγουαΐν, όμως η κεφαλιά του Αργεντινού βρήκε στο οριζόντιο. Στο 67' ο Βραζιλιάνος πορτιέρε της Βαλένθια έβγαλε το σουτ του Οζίλ και στο ίδιο λεπτό θα μπορούσε να δοθεί και πέναλτι στον Ντι Μαρία.

Οσο περνούσε η ώρα, οι Blancos ανέβαζαν πίεση όμως το γκολ δεν έμελλε να έρθει. Στο 72' η μπάλα βρήκε ξανά στο δοκάρι, αυτή τη φορά από σουτ του Μπενζεμά και στο ίδιο λεπτό ο Ράμος με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Τελευταία ευκαιρία για την Ρεάλ, που θα δει την Μπαρτσελόνα να είναι από πάνω της από την πρώτη αγωνιστική (3-1 από το 16' με Σοσιεδάδ) ήταν στο 82' με την φωτοβολίδα του Καγιεχόν να βρίσκει πανέτοιμο τον Αλβες.

Οι συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο):
Κασίγιας, Ράμος, Πέπε (46' Αλμπιόλ), Αρμπελόα, Κοεντράο, Αλόνσο, Οζίλ, Ντιαρά (61' Μπενζεμά), Ντι Μαρία (71' Καγιεχόν), Ρονάλντο, Ιγουαΐν.

Βαλένθια (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Ντιέγο Αλβες, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Ζοάο Περέιρα, Ρουίθ, Γκουαρδάδο (66' Πιάτι), Γκάγο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί (82' Βαλδές), Σολδάδο (71' Ντάνι Παρέχο), Ζόνας.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα