«Όλοι οι τίτλοι στη Μπάρτσα!»

«Όλοι οι τίτλοι στη Μπάρτσα!»

Gazzetta team
«Όλοι οι τίτλοι στη Μπάρτσα!»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τίτο Βιλανόβα εξέφρασε τη φιλοδοξία του για τίτλους με την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι δεν νιώθει πίεση, αφού όλοι στην ομάδα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ.

Ο Βιλανόβα αποτελεί τον διάδοχο του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μπάρτσα και φιλοδοξεί να συνεχίσει το έργο του Καταλανού τεχνικού, οδηγώντας παράλληλα τους Μπλαουγκράνα στην κορυφή: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος και πιστεύω πως έχουμε την ομάδα για να τα καταφέρουμε. Πέρα από τους βαθμούς και τις νίκες, ωστόσο, θέλουμε ο κόσμος να είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας και τον τρόπο που συμπεριφέρεται μέσα κι έξω από το γήπεδο. Δεν έχω καμία πίεση. Βλέπω τους παίκτες μου με μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος επιστρέφει μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Συλλόγων: «Ο χρόνος συμμετοχής του Βίγια θα εξαρτηθεί από το πώς θα εμφανιστεί μετά τον τραυματισμό του», δήλωσε. Τέλος, αναφέρθηκε στον Άλεξ Σονγκ την Άρσεναλ, τον οποίο τα ρεπορτάζ θέλουν να έχει συμφωνήσει με τους Καταλανούς: «Δεν έχει νόημα να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα», είπε λιτά, αποφεύγοντας να μπει σε συζήτηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα