Και τώρα... Μουντιάλ

Γιώργος Φραδελάκης
Και τώρα... Μουντιάλ

bet365

Στον αστερισμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει να κινείται πλέον η Εθνική ομάδα, που ξεκινάει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου, κόντρα στη Νορβηγία (21:00, ΟΤΕ Sport 1).

Το Euro και η εξαιρετική πορεία της «γαλανόλευκης» που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανοίγει πλέον ένας νέος κύκλος. Η γραμμή... εκκίνησης βρίσκεται στο Όσλο, εκεί που σήμερα το βράδυ η Εθνική θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τους Νορβηγούς, με τον Φερνάντο Σάντος να έχει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή, αλλά και μία ηχηρή απουσία.

Ο μεγάλος απών δεν είναι άλλος από τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη, που βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση ομάδας, ωστόσο Βελλίδης, Μαυρίας και Δημούτσος παίρνουν για πρώτη φορά το... χρίσμα στην Εθνική Ανδρών.

Το... αγαπημένο 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού πιθανότατα δεν θα αλλάξει, με την ενδεκάδα να απαρτίζεται από τους: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Νίνης, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης. Πάντως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο στο δεύτερο μέρος του αγώνα, το σύστημα να γυρίσει σε 4-4-2.

Από την άλλη πλευρά οι Νορβηγοί θα παίξουν επίσης με 4-3-3, με τους εκλεκτούς του Έγκιλ Όλσεν να είναι εκτός απροόπτου οι: Γιόρσταϊν (τέρμα), Ρούουντ, Χάνγκελαντ, Ντέμιντοφ, Ρίισε (άμυνα από δεξιά προς αριστερά), Γένσεν (μπροστά από τους αμυντικούς), Χένρικσεν, Πέντερσεν, Ελγιουνούσι, Χούσεκλεπ, Αμπντελάουε (επίθεση). Παράλληλα στην αποστολή βρίσκονται και οι Χέγκλι, Πέτερσεν, Ρόγκνε, Εϊκρεμ, Γκρίντχαϊμ, Νόρντβαϊτ, Μπράατεν και Σέντερλουντ.

Το ρεκόρ των 104 συμμετοχών του Τόρμπορν Σβένσεν ισοφαρίζει σήμερα ο Γιον ΆΡν3ε Ρίισε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι και βοηθοί του Όλι ΜακΓκρέιθ, Ντάγκλας, με 4ο τον Νορβηγό Χάγκλουντ.

 

Τελευταία Νέα