Οι 25 για το θαύμα με Νιούκαστλ

Οι 25 για το θαύμα με Νιούκαστλ

Φώτης Καρακούσης
Οι 25 για το θαύμα με Νιούκαστλ

bet365

Τους 25 παίκτες που θα παλέψουν για να πετύχουν την μεγάλη έκπληξη ξεπερνώντας το εμπόδιο της Νιούκαστλ και παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κατέθεσε σήμερα στην ΟΥΕΦΑ ο Ατρόμητος.

Η αλήθεια είναι πως το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Νιούκαστλ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι χωρίς αμφιβολία η αγγλική ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι Περιστεριώτες θα καταθέσουν τα όπλα. Θα παλέψουν όσο μπορούν για να πετύχουν την μεγάλη έκπληξη και σήμερα ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς η λίστα με τους 25 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο έμπειρος προπονητής για τα δύο σημαντικά αυτά ματς.

Η λίστα κατατέθηκε στην ΟΥΕΦΑ μέσω της ΕΠΟ, με τον Ατρόμητο να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Κατατέθηκε σήμερα στην UEFA, μέσω της ΕΠΟ, η player list για τους δύο αγώνες με τη Νιούκαστλ στη φάση των play offs του Europa League.

Οι 25 παίκτες που δηλώθηκαν είναι οι εξής: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Αθανασίου, Οικονόμου, Μακρής, Καντούτσης, Καλλέργης, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς, Κούτσι, Καραγκούνης, Σουμπίνιο, Επστάιν.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν σήμερα ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος και η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου η οποία είχε επικοινωνία με στελέχη της Νιούκαστλ.

Εκπρόσωποι της αγγλικής ομάδας θα έρθουν την Παρασκευή στη χώρα μας για οργανωτικά θέματα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα