Κάτι τρέχει με Γιορέντε

Κάτι τρέχει με Γιορέντε

Θάνος Σαρρής
Κάτι τρέχει με Γιορέντε

bet365

Τα ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλία κάνουν λόγο για ακόμα πιο έντονο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Φερνάντο Γιορέντε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάτι που παραδέχεται και το περιβάλλον του παίκτη!

Τα σενάρια για τον επιθετικό που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στη φετινή Γιούβε, μέχρι στιγμής δεν έχουν επαληθευτεί. Φαν Πέρσι, Σουάρες και Ιγουαΐν ακούστηκαν για την «Γηραιά Κυρία», αλλά καμία περίπτωση δεν προχώρησε. Με τον Γιορέντε, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά!

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, άνθρωποι από το περιβάλλον του παίκτη τονίζουν ότι «αυτές τις ώρες, ο πιο πιθανός προορισμός είναι ο ιταλικός σύλλογος». Παράλληλα, αναφέρουν ότι ο αδερφός και μάνατζερ του παίκτη, Τσους, έχει ανοίξει ξανά επαφές με τη Γιουβέντους, προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή. Όσον αφορά τους Ιταλούς, άνθρωπος από τη διοίκηση φέρεται να δήλωσε ότι «τον θέλουμε, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί η Αθλέτικ δεν θέλει να τον δώσει». Σύμφωνα με το Tuttosport, η δήλωσε αυτή ανήκει είτε στον Τζιουσέπε Μαρότα, είτε στον Φάμπιο Παρατίτσι. Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι η Γιούβε προσφέρει 18 εκατομμύρια ευρώ, ακριβώς τα μισά από τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Ο ατζέντης του φέρεται την Παρασκευή να συζήτησε με τους Βάσκους, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν με το μέλλον του Γιορέντε, αφού και οι διοικούντες δεν θέλουν να τον χάσουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς χωρία να βάλουν ευρώ στα ταμεία τους. Από την πλευρά του, ο παίκτης θέλει σύμφωνα με τους Ισπανούς να φύγει από το Σαν Μαμές για να παίξει σε σύλλογο που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κατά την επιστροφή του από την Κροατία μετά το ματς με την Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, ήταν αρκετά προβληματισμένος. Ο λόγος, σύμφωνα ξανά με πηγές από το περιβάλλον του, ήταν επειδή γνωρίζει ότι μπορεί να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα