Νέο πρόσωπο στην Ισπανία ο Μονρεάλ

Νέο πρόσωπο στην Ισπανία ο Μονρεάλ

Νέο πρόσωπο στην Ισπανία ο Μονρεάλ

bet365

Στη λίστα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για για το φιλικό της Φούρια Ρόχα με το Πουέρτο Ρίκο κλήθηκε ο αριστερός μπακ της Μάλαγα, Νάτσο Μονρεάλ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός «νέος».

Ο άσος των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι είναι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League, πήρε θέση στην αποστολή του τεχνικού των δύο φορές πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (15/08) στο Πουέρτο Ρίκο. Οπως είχε γίνει και πριν έναν χρόνο σε φιλικό στην Ιταλία, ο Ντελ Μπόσκε κάλεσε τον Μονρεάλ, ο οποίος τότε είχε πάρει τη θέση του τραυματία Σέρχιο Ράμος. Τώρα αυτό έγινε εξαιτίας της απουσίας του Τζόρντι Αλμπα, με τον οποίο παίζουν στην ίδια θέση και αφού ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς αγώνες.


Τερματοφύλακες: Ικερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Βαλδές (Μπαρτσελόνα), Πέπε Ρέινα (Λίβερπουλ)

Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβαρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Νάτσο Μονρεάλ (Μάλαγα), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Μέσοι: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Σεσκ Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Σάντι Καθόρλα (Αρσεναλ).

Επιθετικοί: Νταβίδ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Πέδρο Ροδρίγες (Μπάρτσελόνα), Φερνάντο Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα