Μπάγεβιτς: «Έχουμε δυνατότητες»

Μπάγεβιτς: «Έχουμε δυνατότητες»

Φώτης Καρακούσης
Μπάγεβιτς: «Έχουμε δυνατότητες»

bet365

Αφού πρώτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Νιούκαστλ, στην συνέχεια ο τεχνικός του Ατρόμητου Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέφερε πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες για να τα καταφέρει.

Η αλήθεια είναι πως η Νιούκαστλ ήταν ένας από τους χειρότερους αντίπαλους που θα μπορούσαν να έρθουν στον Ατρόμητο, καθώς πρόκειται για μία πολύ δυνατή Αγγλική ομάδα με ιδιαίτερα καυτή έδρα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Περιστεριώτες θα καταθέσουν τόσο εύκολα τα όπλα, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: « Είναι μια δύσκολη κλήρωση. Από την στιγμή που μάθαμε για τους υποψήφιους αντιπάλους μας ξέραμε ότι θα ήταν το ίδιο δύσκολος όποιος και να ερχόταν στο δρόμο μας.

Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμείς δεν θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε δυνατότητες και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το πρώτο ματς που θα γίνει στην έδρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα