«Ο Κόντε είναι ο αρχηγός μας»!

«Ο Κόντε είναι ο αρχηγός μας»!

«Ο Κόντε είναι ο αρχηγός μας»!

bet365

Απόλυτη στήριξη στον Αντόνιο Κόντε από τη Γιουβέντους, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του, μέσω ανακοίνωσης Αντρέα Ανιέλι και δηλώσεων Μπέπε Μαρότα και Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η Μεγάλη Κυρία καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της τη νέα σεζόν ξέροντας ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δε θα έχει σε κανένα ματς στον πάγκο της τον προπονητή της. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο αν στην έφεση της 20ης Αυγούστου η ποινή μειωθεί ή πέσει εντελώς.

Αυτό που δε θα αλλάξει σίγουρα είναι το γεγονός ότι ο Κόντε παραμένει κανονικά ο προπονητής των Μπιανκονέρι, με τον σύλλογο και την ομάδα να είναι 100% δίπλα του.

Η διοίκηση της Μεγάλης Κυρίας αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει τη χαρά της για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμπάνα στους Λεονάρντο Μπονούτσι, Σιμόνε Πέπε και σε ό,τι αφορά τον Κόντε αναφέρει: «Η Γιουβέντους επαναλαμβάνει την απόλυτη στήριξη της στον Αντόνιο Κόντε και τον Αντζελο Αλέσιο με την ελπίδα ότι στην έφεση θα γίνει αποδεκτή επιτέλους η αθωότητα τους».

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Μαρότα, στις οποίες τόνισε ότι «ο Κόντε υπέφερε και υποφέρει από όλο αυτό αλλά είναι μαχητής και δε θα τα παρατήσει. Προσωπικά πιστεύω ότι θα βγει ακόμη πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να θέσουμε θέμα προπονητή όποια κι αν ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Ο Αντόνιο είναι ο αρχηγός μας και συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας, το πλάνο μας. Η Γιουβέντους είναι ενωμένη, διοίκηση-προπονητής-ομάδα-κόσμος. Ο Κόντε δε θα είναι στον πάγκο μας την ώρα του αγώνα αλλά σημασία έχει η δουλειά που θα γίνεται όλη την εβδομάδα».

Εκ μέρους της ομάδας αυτός που μίλησε ήταν ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τον Πέπε και τον Μπονούτσι γιατί αντιμετώπισαν όλο αυτό το θέμα με πολύ κουράγιο και στις προπονήσεις ήταν πάντα άψογοι. Ολη η ομάδα είναι δίπλα στον Κόντε, τον οποίο ξέρω πάρα πολύ καλά από την εποχή που ήμασταν συμπαίκτες. Εχει το DNA του μαχητή και του νικητή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα