Μέσα ο Μαυρίας, εκτός Εθνικής ο Κάρα!

Gazzetta team
Μέσα ο Μαυρίας, εκτός Εθνικής ο Κάρα!

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας κλήθηκε από τον Σάντος για τη φιλική αναμέτρηση με τη Νορβηγία στις 15 Αυγούστου, όχι όμως και ο Γιώργος Καραγκούνης που παραμένει χωρίς σύλλογο.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού μετά τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά και με τα γκολ του κόντρα στη Μάδεργουελ (ήταν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη ο Φερνάντο Σάντος) δέχτηκε την κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού για το φιλικό με τη Νορβηγία.

Στην Εθνική επέστερψε ο Λουκάς Βύντρα και ο Νίκος Σπυρόπουλος καθώς δεν ήταν στο Euro, ενώ νέα πρόσωπα είναι ο Δημούτσος, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σιόβας. Από την αποστολή λείπει το όνομα του Γιώργο Καραγκούνη καθώς ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο κ. Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Νορβηγία στις 15 Αυγούστου στο Όσλο («Ullevaal Stadion», ώρα 21:00 Ελλάδας).

Πρόκειται για τους Καρνέζη, Βελλίδη, Βύντρα, Τοροσίδη, Κυρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Μανιάτη, Δημούτσο, Τζιόλη, Νίνη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Αθανασιάδη, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μαυρία, Χολέμπας, Σπυρόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάμιεν Μακ Γκρέιθ-Μαρκ Ντάγκλας, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Νορβηγός Κιμ Τόμας Χάγκλουντ.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 13/8 και ώρα 12:00 στις Suites Βουλιαγμένης και θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα στις 19:00 προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Η αναχώρηση για το Όσλο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 14/8 και ώρα 10:00. Η προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους θα γίνει στις 14/8 και ώρα 19:30 (Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα