«Θέλει Μπάγερν ο Μαρτίνεθ»

«Θέλει Μπάγερν ο Μαρτίνεθ»

«Θέλει Μπάγερν ο Μαρτίνεθ»

bet365

Ο μάνατζερ του Χάβι Μαρτίνεθ, Ερσίν Ακάν, τόνισε ότι ο Βάσκος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν, ενώ οι πιθανότητες της μεταγραφής του από την Μπιλμπάο είναι 50-50.

Είναι γνωστό από τις αρχές του καλοκαιριού ότι η Μπάγερν είχε στην κορυφή της λίστας της τον Χάβι Μαρτίνεθ, ο οποίος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας. Εξ' αρχής, όμως, το μεγάλο πρόβλημα ήταν τα χρήματα που ζητάει η Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να παραχωρούν τον διεθνή άσο μόνο αν κάποια ομάδα καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους 40 εκατ. ευρώ. Ο Γιουπ Χάινκες, ο Κρίστιαν Νέρλγινγκερ και αισχάτως ο Ματίας Ζάμερ είχαν επαφές με την διοίκηση της Αθλέτικ, με την πρόταση των Βαυαρών να φτάνει μέχρι τα 24 εκατ. ευρώ, όμως και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική.

Ο μάνατζερ του Μαρτίνεθ, Ερσίν Ακάν, με δηλώσεις του στην Sport1.de τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν, άφησε να εννοηθεί ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι το κόστος και έδωσε πιθανότητες 50-50 για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Θέλει να πάει στην Μπάγερν και η Μπάγερν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Γνωρίζω ότι ακόμη τον θέλουν, όμως το κόστος της μεταγραφής είναι πρόβλημα. Απλά περιμένει να δει πως θα πάνε τα πράγματα, όμως θα ήθελε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί. Θα έλεγα αυτή τη στιγμή ότι οι πιθανότητες για την μεταγραφή είναι 50-50», ήταν οι δηλώσεις του.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα