Σενάρια για παραίτηση Κόντε!

Θάνος Σαρρής
Σενάρια για παραίτηση Κόντε!

bet365

Ακόμα και την παραίτηση από τον πάγκο της Γιουβέντους σκέφτεται ο Αντόνιο Κόντε, σε περίπτωση που οι φήμες που τον θέλουν να τιμωρείται με 10 μήνες επιβεβαιωθούν!

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί αν η πειθαρχική επιτροπή του επιβάλει ποινή 10 μηνών για την υπόθεση των στημένων αγώνων την περίοδο 201-11, όταν ήταν στη Σιένα. Αν και η ποινή θα ισχύει μόνο για τη μέρα των αγώνων και θα του απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει την ομάδα την υπόλοιπη εβδομάδα, φέρεται να σκέφτεται την παραίτηση για να επικεντρωθεί στην υπόθεση, όπως έκανε και ο βοηθός του Κρίστιαν Στελίνι.

Από την άλλη, σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ο Κόντε απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της διοίκησης και είναι έτοιμος να παλέψει με κάθε τρόπο για να καθαρίσει το όνομά του, αν και η έφεση μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον ποινή. Στο φιλικό με την Μάλαγα έκατσε στον πάγκο ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τα μάτια και τα αυτιά του κατά το διάστημα της τιμωρίας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα