Έρευνα για το Ελλάδα-Νιγηρία! (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Έρευνα για το Ελλάδα-Νιγηρία! (vid)

bet365

«Βόμβα» έριξε στέλεχος της ΦΙΦΑ, που υποστήριξε ότι η παγκόσμια ομοσπονδία εξετάζει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Νιγηρία στο Μουντιάλ του 2010, καθώς το θεωρεί ύποπτο.

Υπόνοιες για το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Νιγηρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής πριν από δύο χρόνια άφησε ο Κρις Ίτον. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η «γαλανόλευκη» είχε επικρατήσει με 2-1 κι ενώ προηγουμένως βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στο 33' ωστόσο ο Σάνι Καϊτά κλότσησε τον Βασίλη Τοροσίδη, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες, με την ομάδα του να προηγείται, για να γυρίσει στην συνέχεια το ματς τούμπα.

Ο πρώην επικεφαλής ασφάλειας της ΦΙΦΑ υποστήριξε με δηλώσεις του στο Ghannel 4 ότι η παγκόσμια ομοσπονδία διεξάγει έρευνα για το ματς της Εθνικής και μάλιστα ο παίκτης των Νιγηριανών που αποβλήθηκε, ο Καϊτά φέρεται να είναι αυτός που πιθανώς χρηματίστηκε.

Την ίδια στιγμή ωστόσο η ΦΙΦΑ αρνείται ότι θεωρεί ύποπτο κάποιο παιχνίδι από το Μουντιάλ του 2010, με αποτέλεσμα και ο τηλεοπτικός σταθμός να μην μπορεί να πάρει κάποια δήλωση από τον Καϊτά ή τον μάνατζέρ του.


 

Τελευταία Νέα