Νυστέρι για Γκόμεζ

Νυστέρι για Γκόμεζ

Νυστέρι για Γκόμεζ

bet365

Άσχημα νέα για την Μπάγερν, καθώς ο Μάριο Γκόμεζ θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό του αστράγαλο, όπως αποκάλυψε ο Ματίας Ζάμερ. Άγνωστο το πότε θα είναι έτοιμος.

Οι Βαυαροί αποφάσισαν να ακυρώσουν τα επόμενα φιλικά τους, καθώς η λίστα των τραυματιών όλο και μεγαλώνει. Ο τελευταίος που προστέθηκε σε αυτή είναι ο Μάριο Γκόμες, με τον Ματίας Ζάμερ να αποκαλύπτει ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό του αστράγαλο. Ο Γερμανός επιθετικός αγωνίστηκε στο χθεσινό (04/08) φιλικό με την Βέρντερ για 42', πριν αποχωρήσει τραυματίας.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σε λίγες ημέρες και προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος, όμως μοιάζει απίθανο αυτό να γίνει μέχρι την πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Αλάμπα, Ραφίνια και Κοντένο είναι επίσης εκτός με προβλήματα, ο Πισάρο νιώθει ενοχλήσεις, ο Ριμπερί προπονείται τις τελευταίες ημέρες σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ και ο Σβάινσταϊγκερ αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Βέρντερ και η κατάστασή του δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί. Πλέον, το επιθετικό βάρος στο ξεκίνημα της σεζόν πέφτει στον Μάριο Μάντζουκιτς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα