Έδειξε ενδεκάδα ο Τσιώλης

Νίκος Τσιώκος
Έδειξε ενδεκάδα ο Τσιώλης

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης έδειξε ενδεκάδα στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Αστέρα ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μαρίτιμο για το Γιουρόπα Λιγκ, με τον Σάββα Τσαμπούρη να είναι σε αυτή. Μοναδικός απών ο Μπαρτολίνι.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι (2/8 21:00 NS1) με τη Μαρίτιμο ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας. Πριν από την έναρξη της προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με ανάλυση του τρόπου ανάπτυξης της πορτογαλικής ομάδας. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του επισήμαναν το πόσο δυνατοί είναι οι Ίβηρες από τα πλάγια και στα στημένα, ενώ τους τόνισαν πως δεν έχουν καλή κυκλοφορίας της μπάλας, όπως ίσχυε για την Ίντερ Μπακού.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν το πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε τακτική. Κατά τη διάρκεια αυτού ο τεχνικός των Αρκάδων έδειξε και την ενδεκάδα, που θα παρατάξει. Συγκεκριμένα, ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, καθώς ήταν από τους κορυφαίους στα δυο ματς με την Ίντερ Μπακού, με τον νεοαποκτηθέντα Μάρτον Φούλοπ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Τη θέση του τραυματία Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι (αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Τσιώλη) δίπλα στον Χουανίτο στην άμυνα θα πάρει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφού είναι πιο έτοιμος από τον Σανκαρέ. Τα δυο άκρα θα καλύψουν οι Πιπίνης και Τσαμπούρης, με τον τελευταίο να ανατρέπει τα δεδομένα, να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

Άλβαρες, Ουσέρο θα αποτελούν τα δυο αμυντικά χαφ, με τον πρώτο να είναι μπροστά από τους στόπερ στο 4-1-4-1, που αναμένεται να παρατάξει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Στη μεσαία γραμμή δεξιά θα είναι ο Ναβάρο και αριστερά ο Φραγκουλάκης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Φορμίκα, από τη στιγμή που έχει μπει στο αγωνιστικό πνεύμα του Τσιώλη. Τέλος, ο Ράγιος θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Εμάνουελ Περόνε, που θα είναι στην κορυφή, ενώ θα δίνει βοήθειες και στους χαφ.

Τέλος, με το πέρας της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή. Τα νέα πρόσωπα σε αυτή είναι οι Σανκαρέ, Φούλοπ και Καστέλς, ενώ λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα θα αποκλειστούν δυο παίκτες. Αναλυτικά, στην αποστολή είναι οι Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Καστέλς, Χουανίτο, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Άλβαρες, Έγκον, Ράγιος, Ναβάρο, Μπακασέτας, Περόνε, Ντινιωτάκης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα