Στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Κρέσιτς!

Στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Κρέσιτς!

Στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Κρέσιτς!

bet365

Στη Λοκομοτίβ Μόσχας του Σλάβεν Μπίλιτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και παρουσιάστηκε από τους Ρώσους.

Με τον Γκιγέρμε να είναι προς το παρόν στα... πιτς ο Μπίλιτς έδωσε την ευκαιρία στον 17χρονο Λομπάνστεβ, ο οποίος έδειξε ότι πρόκειται για τεράστιο ταλέντο, στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν γνωστό, όμως, ότι η Λοκομοτίβ βρισκόταν σε αναζήτηση γκολκίπερ και αυτός είναι τελικά ο Ντάριο Κρέσιτς, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Κροάτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συμπατριώτη του και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, κάνοντας το δύο στα δύο.

«Η μεταγραφή μου στη Λοκομοτίβ είναι αναμφίβολα ένα βήμα προς τα εμπρός. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξα στον ΠΑΟΚ, όμως ήθελα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι στον πάγκο της Λοκομοτίβ είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, τον οποίο γνωρίζω από τις μικρές ομάδες της Κροατίας. Ωστόσο, ο Μπίλιτς δεν είναι ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ. Η ρωσική πρέμιερ λιγκ κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δυνατή και η Λοκομοτίβ έχει στόχο την κορυφή», τόνισε ο Κρέσιτς στις πρώτες του δηλώσεις.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα