«Στην Μπάρτσα για πολλά χρόνια»
Ο συμφωνία των δύο πλευρών για την τετραετή ανανέωση της συνεργασίας τους, ήταν γνωστή από την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο ο παίκτης έβαλε το μεσημέρι της Τρίτης και την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Πέρα από την χρονική διάρκεια που αυτό θα έχει, δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες της συμφωνίας, εκτός από το γεγονός ότι η ρήτρα της αποδέσμευσής του φτάνει στα 100 εκ. ευρώ.
«Εξαρτάται από 'μένα», δήλωσε λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αργεντινός, σχετικά με το αν θα μείνει ως το τέλος συμφωνίας του με τους Καταλανούς, για να συμπληρώσει πως:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μία τόσο μεγάλη ομάδα μου έκανε προσφορά για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Όσο είμαι τόσο καλός στο γήπεδο, θα είμαι χαλαρός και θα μπορώ να μείνω στον σύλλογο για πολλά χρόνια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
