Επίσημα στην Ντιναμό ο Ταϊβό

Επίσημα στην Ντιναμό ο Ταϊβό

Επίσημα στην Ντιναμό ο Ταϊβό

bet365

Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ταγιέ Ταϊβό από την Μίλαν. Ο Νιγηριανός θα υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ήταν γνωστό ότι Μϊλαν και Ντιναμό Κιέβου είχαν φτάσει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Ταϊβό, η οποία είναι πλέον και επίσημη. Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ότι ο Νιγηριανός μπακ θα βρεθεί σήμερα στο Κίεβο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Ταϊβό θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Ντιναμό με την μορφή δανεισμού για 500.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι ορίστηκε στα 2 εκατ. ευρώ.

«Η μεταγραφή μου στην Ουκρανία είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να είμαι βασικός. Γνωρίζω ότι η Μίλαν είναι μεγάλος σύλλογος, όμως δεν είμαι από τους παίκτες που θα δεχθούν να κάθονται στον πάγκο, λαμβάνοντας τους μισθούς τους χωρίς να παίζουν. Σκέφτηκα πολλά πράγματα και αποφάσισα ότι είναι καλύτερο να παίζω αλλού συνέχεια, παρά να κάθομαι μία ζωή στον πάγκο της Μίλαν. Διάλεξα την Ντιναμό, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να παίξω στο Champions League και μία νέα εμπειρία ζωής», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 27χρονου άσου.

 

Τελευταία Νέα