Βλέπει Αγκερ η Μπάρτσα
Η Μάντσεστερ Σίτι φημολογείται ότι έχει ήδη προσφέρει 18 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ, για να αγοράσει τον Ντάνιελ Αγκερ. Ακόμα οι Κόκκινοι δεν έχουν απαντήσει, ελπίζοντας να γίνει πλειστηριασμός για τον Δανό διεθνή. Σε αυτόν είναι πολύ πιθανό να εισέλθει η Μπαρτσελόνα, που γράφεται ότι θα δώσει δύο εκατ. περισσότερα.
Οι Καταλανοί αναζητούν επειγόντως κεντρικό αμυντικό και ο Αγκερ κοστίζει τα μισά από τα 40 εκατ. που ζήτησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον εκλεκτό των Μπλαουγκράνα, Χάβι Μαρτίνεθ. Ο Αγκερ αρέσει στον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος αναζητά εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Ερίκ Αμπιντάλ, με τον Αγκερ να μπορεί να παίξει και στα αριστερά της άμυνας, αλλά χωρίς να προωθείται.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
