Αίσιο τέλος με Βιβιάνο

Θάνος Σαρρής
Αίσιο τέλος με Βιβιάνο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το... σίριαλ με την απόκτηση του Εμιλιάνο Βιβιάνο από τη Φιορεντίνα έφτασε στο τέλος του, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να τονίζει ότι το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα των Βιόλα έγινε πραγματικότητα.

Ο Βιβιάνο άνηκε με συνιδιοκτησία στην Παλέρμο και την Ίντερ, με την δεύτερη να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του με δανεισμό. Τελικά, η Παλέρμο συμφώνησε για την αγορά όλων των δικαιωμάτων του παίκτη και πλέον παραχωρείται ση Φιορεντίνα δανεικός με οψιόν αγορά. Την Πέμπτη ο παίκτης πήγε στην Φλορεντία για τα ιατρικά και δήλωσε ευτυχισμένος που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζει από μικρός.

«Επιτέλους, μπορώ επιτέλους να φορέσω τη φανέλα των Βιόλα μου. Ήταν μεγάλη η αναμονή, αλλά πλέον είναι χαρούμενος». Σας ευχαριστώ όλους», είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος πορτιέρε, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Φιορεντίνα και της Μπρέσια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα