Τίτλοι τέλους για Ιντζάγκι!

Τίτλοι τέλους για Ιντζάγκι!

Τίτλοι τέλους για Ιντζάγκι!

bet365

Ο Πίπο Ιντζάγκι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, καθώς πείστηκε από την Μίλαν και για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι προπονητής της ομάδας κάτω των 16 ετών.

Με το τέλος της σεζόν δεν πίστευε ότι είχε έρθει η ώρα να σταματήσει. Το ένστικτο του σκόρερ ήταν ακόμη ζωνταντό μέσα του και ήθελε να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο, καθώς το... έλεψε η ψυχή του. Το ενδιαφέρον από την Ιταλία δεν έλειπε, με τις Λάτσιο και Αταλάντα να σκέφτονται την περίπτωσή του, ενώ ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της Γουότφορντ. Βλέπετε, την ομάδα αγόρασε ο μεγαλομέτοχος της Ουντινέζε, Πότσο, και τεχνικός ανέλαβε ο Τζόλα. Παρόλα αυτά, δεν υπέγραψε πουθενά. Ο λόγος για τον Πίπο Ιντζάγκι, που πέρασε σήμερα (24/07) από τα γραφεία της Μίλαν και πείστηκε να ξεκινήσει μία άλλη καριέρα, εκείνη του προπονητή.

Ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς των τελευταίων ετών αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Πίπο θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια προπονητής της ομάδας κάτω των 16 ετών, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο μεγάλος Ιταλός τελείωσε την καριέρα του έχοντας πετύχει 288 γκολ σε συλλογικό επίπεδο και 25 με την Σκουάντρα Ατζούρα. Είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 70 γκολ και 5ος στη λίστα των Ιταλών επιθετικών με τα περισσότερα γκολ (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων σε διεθνές επίπεδο)!

 

SERIE A Τελευταία Νέα