Στη Ρωσία με... χρυσάφι ο Εντόι!

Στη Ρωσία με... χρυσάφι ο Εντόι!

bet365

Η Λοκομοτίβ Μόσχας με πρόταση την τελευταία στιγμή κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» της Κοπεγχάγης και του Ντάμε Εντόι. Οι Δανοί θα πάρουν 7 εκατ. ευρώ και ο 27χρονος επιθετικός 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Έφτασε μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ, όμως την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε το «κόλπο» και είναι μία ανάσα από την απόκτησή του. Ο λόγος για τον Ντάμε Εντόι, ο οποίος περιμένει την έκδοση βίζας, προκειμένου να ταξιδέψει στην Μόσχα και να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Η Κοπεγχάγη έκανε αποδεκτή χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ των Ρώσων, πρόταση που έσπευσαν να ισοφαρίσουν και οι Τούρκοι. Η διαφορά, όμως, είναι στον μισθό, καθώς η Λοκομοτίβ προτείνει στον 27χρονο επιθετικό 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι πρώτος στόχος των Μοσχοβιτών ήταν ο Μπουράκ Γιλμάζ της Τράμπζονσπορ, που τελικά κατέληξε στην Γαλατάσαραϊ... Αν όλα πάνε καλά η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, όμως με τόσες ανατροπές που έχουν γίνει, τίποτα πλέον δεν φαντάζει δεδομένο μέχρι να βγουν οι ανακοινώσεις.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα