Στην τελική ευθεία του στόπερ

Στην τελική ευθεία του στόπερ

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία του στόπερ

bet365

Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες για το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό με τον Ζαρντίμ να έχει ξεχωρίσει στους Ροντρίγκεθ και Μουσάτσιο της Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του στόπερ που έχει ξεχωρίσει ο Πορτογάλος προπονητής. Επίσημες πηγές των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρουν ότι «είμαστε σε επαφές για έναν κεντρικό αμυντικό, πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε εξέλιξη στην υπόθεση».

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι αποκαλύψουν τις προθέσεις τους. Όλα πάντως, δείχνουν ότι οι τα μεγάλα φαβορί για την ερυθρόλευκη άμυνα είναι ο Γκονζάλο Ροντρίγκεθ και ο Ματέο Μουσάτσιο της Βιγιαρεάλ. Η ισπανική ομάδα ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του πρώτου ότι τον αφήνει ελεύθερο αν βρει ομάδα που θα τον ικανοποιεί.

Όσο για τον δεύτερο, η Βιγιαρεάλ τον παραχωρεί μόνο με τη μορφή δανεισμού, ενώ η πρόθεσή της είναι να επεκτείνει τη συνεργασία τους μετά το 2014 όπου λήγει το τρέχον συμβόλαιό του. Οι περιπτώσεις των δύο Αργεντινών στόπερ της Βιγιαρεάλ έχουν συνδεθεί και με το γεγονός ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν ταξίδεψε τελικά στην Πορτογαλία, αλλά έμεινε στην Ελλάδα.

Εκτός από τους Ροντρίγκεθ και Μουσάτσιο ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μελετά την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες, ο οποίος είναι ο διακαής πόθος του Ζαρντίμ για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αποκτηθεί. Στα υπόψιν υπάρχει και ο Έβερτον της Μπράγκα και πιο κάτω οι Σερένο της Πόρτο, Κανού της Σταντάρ Λιέγης και Κάρλος Μαρτσένα της Βιγιαρεάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα