Το κρίσιμο ραντεβού με Κάρα

Το κρίσιμο ραντεβού με Κάρα

Το κρίσιμο ραντεβού με Κάρα

bet365

Την Τετάρτη θα κριθεί η παραμονή ή μη του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά παρά την αισιοδοξία της ομάδας η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού τα εμπόδια είναι πολλά.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη για να πειστεί να δεχθεί τους όρους του Τριφυλλιού και την Τετάρτη να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον «τυπάρα», θετικά όπως ευελπιστούν στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι απλή. Και αυτό γιατί το ραντεβού που ζήτησε να έχει με τον Φερέιρα για να μιλήσει μαζί του και να του μεταφέρει κάποιους προβληματισμούς του δεν έγινε.

Μέσα σε όλα έφυγε από την ζωή ο Τζώνη Βεκρής, κάτι που έβαλε σε δεύτερη μοίρα όλες τις υποθέσεις του συλλόγου προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Από εδώ και πέρα όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει μεταφέρει στον «Κάρα» ότι θα έχει μειωμένο ρόλο στην ομάδα, ενώ ο Φερέιρα δεν τον υπολογίζει περισσότερο από ότι την περασμένη σεζόν.

Ο Καραγκούνης από την πλευρά του θεωρεί ότι αξίζει μεγαλύτερης συμμετοχής, ενώ υπάρχει πάντα και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Ο 35χρονος άσος δεν έχει συμφωνήσει στην πρόταση που του μεταφέρθηκε και αν ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προσφέρει στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας 200-250.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, τότε το πιο πιθανό είναι ο Καραγκούνης να μην δεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού θεωρώντας την προσφορά προσβλητική για την αξία, τα προσόντα και την προσφορά του στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, η πιο πιθανή εξέλιξη θα είναι να αποτελέσει παρελθόν για τους «πράσινους» και να ενεργοποιήσει τις «παγωμένες» συζητήσεις με μάνατζερ που του έχουν φέρει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα