«Φωνάζει» πάλι ο Φορμίκα

«Φωνάζει» πάλι ο Φορμίκα

Gazzetta team
«Φωνάζει» πάλι ο Φορμίκα

bet365

Τρεις ισπανικές και δύο Ιταλικές ομάδες θέλουν τον Μάουρο Φορμίκα, όμως ο Αργεντινός άσος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπογράφει πουθενά γιατί έχει αποφασίσει να περιμένει πρώτα τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την υπόθεση του 24χρονου Αργεντινού Μάουρο Φορμίκα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού τις τελευταίες ημέρες κοιτάει πάλι την περίπτωσή του. Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά του πρώην παίκτη της Μπλακμπερν, που είναι σε «ανοικτή γραμμή» με τους ερυθρόλευκους και ενημέρωσε τον Πειραϊκό σύλλογο ότι πλέον έχει στα χέρια του προτάσεις από πέντε ομάδες, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι επιθυμία του είναι να βρεθεί στον Πειραιά.

Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Πεσκάρα, Τορίνο, Σαραγόσα, Λεβάντε και Ρασίνγκ Σαντατέρ. Το μήνυμα του Φορμίκα μέσω του ατζέντη του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, είναι το ακόλουθο: «Ο Μάουρο γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα σας και από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Θέλει μετά τη σεζόν που έκανε στην Αγγλία με την Μπλακμπερν να παίξει σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και να αγωνιστεί στο Champions League».

Θυμίζουμε ότι ο Φορμίκα αγωνίστηκε σε 34 ματς με τη Μπλακμπερν την περασμένη σεζόν και πέτυχε 4 τέρματα, αλλά ο υποβιβασμός της ομάδας δεν αφήνει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Επίσης, η αξία του υπολογίζεται στα 7 εκ. ευρώ, όμως λόγω του υποβιβασμού των «Ρόδων» το γραφείο που τον εκπροσωπεί ζητά τα μισά για τα δικαιώματά του, ενώ πλέον η περίπτωσή του έχει γίνει πιο προσιτή αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο του καταρχήν δανεισμού του, κάτι που δεν συνέβαινε στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις.

Τέλος, τονίζεται ότι ο Φορμίκα έχει τον αδερφό του στην Σούπερ Λίγκα, όπου αγωνίζεται με τον Αστέρα Τρίπολης (Λαουτάρο Φορμίκα) και το κασέ του είναι στα 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο, που εύκολα μπορεί να πέσει στο 1 εκ. ευρώ αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αποκτήσει τον Αργεντινό άσο άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα