Τελειώνει με Μάντζιο περιμένει Μόρα

Gazzetta team
Τελειώνει με Μάντζιο περιμένει Μόρα

bet365

Η υπόθεση του Μάντζιου αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα για την ΑΕΚ, ενώ περιμένει την απάντηση του Μόρα που προπονείται με τον Πανιώνιο (!) στην βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε.

Η αποστολή της ΑΕΚ φεύγει την Πέμπτη για το Τσέστερ για τα τέσσερα σημαντικά φιλικά και τις προπονήσεις μέχρι τις 8 Αυγούστου. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει δικαίωμα να ελπίζει σε δύο μεταγραφές (για να συμπληρώσει τις τρεις που δικαιούται η ΑΕΚ μαζί με τον Γιάγκο) που θα είναι ενδεκαδάτες και θα του λύσουν κάπως τα χέρια.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βαγγέλη Μάντζιο και Βαγγέλη Μόρα. Για τον πρώτο τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο απλά, αφού αναμένεται να περάσει σήμερα από τα Σπάτα για τις τελικές επαφές και οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν την θετική απάντηση του Έλληνα επιθετικού ώστε να κλείσουν μια σημαντική «τρύπα» στην επίθεση της ομάδας.

Όσο για τον Μόρα, η Ένωση έχει κάνει βελτιωμένη πρόταση τα προηγούμενα 24ωρα με τον παίκτη να έχει ενημερώσει ότι μέχρι την Πέμπτη θα δώσει την τελική του απάντηση. Στην δική του περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού τα όσα ακούει και βλέπει σχετικά με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος λειτουργούν αποτρεπτικά.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Live Sport τονίζει ότι θέλει να αγωνιστεί για την ΑΕΚ, αλλά θα είναι μια απόφαση που θα πάρει την τελευταία στιγμή, αφού πρώτα κάνει κάποιες προπονήσεις με τον Πανιώνιο:

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Τα όσα ακούω να συμβαίνουν με έχουν προβληματίσει πολύ. Ειλικρινά θα είναι μια απόφαση της τελευταίας στιγμής. Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μου. Θα πάω να κάνω μια προπόνηση με τον Πανιώνιο να κλωτσήσω λίγο μπάλα και θα αποφασίσω λίγο πριν μιλήσω. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, αλλά...», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα