Σιμάο και Κουίνσι

Σιμάο και Κουίνσι

Gazzetta team
Σιμάο και Κουίνσι

bet365

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Σιμάο, ενώ του Κουίνσι παραμένει ανοικτό με τα δεδομένα που θέτει το Τριφύλλι. Ρυθμιστής το Champions League.

O Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός περιφερειακού κυνηγού με τα στοιχεία του Κουίνσι Οβούσου, του οποίου η περίπτωση έχει «παγώσει», αλλά δεν έχει τελειώσει.

Οι Γόντικας, Ελευθεράκης και Φερέιρα παραμένουν οι μόνοι που γνωρίζουν τους εκλεκτούς του Παναθηναϊκού, ωστόσο η όποια κίνηση θα γίνει μετά το πρώτο ματς με την Μάδεργουελ. Τα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά για την συγκεκριμένη θέση είναι του Σιμάο Σαμπρόσα και του Κουίνσι.

Ο 33χρονος Πορτογάλος έχει τον ίδιο ατζέντη με τον τεχνικό του Τριφυλλιού, όμως από την ΠΑΕ διαψεύδουν οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κασέ του έμπειρου παίκτη, το οποίο αγγίζει το 1 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό αυτής της εποχής.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Κουίνσι είναι ακόμη ανοικτή, με την διαφορά ότι ο Παναθηναϊκός έχει πετάξει πλέον το «μπαλάκι» στην πλευρά του παίκτη. Αν ο ατζέντης του Αφρικανού άσου βρει τη «χρυσή τομή» με την Αλ Σαντ και ζητήσει να έρθει ο πελάτης του στον Παναθηναϊκό, τότε ο Κουίνσι θα παραμείνει «πράσινος». Αν όμως ζητήσει νέα διαπραγμάτευση, τότε η υπόθεση θα σταματήσει εκεί, οριστικά και αμετάκλητα, και μάλιστα με σχετική οδηγία του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πάντως, οι όποιες εξελίξεις είναι προγραμματισμένες για μετά το ματς με την Μάδεργουελ (ίσως και μετά τον επαναληπτικό) αφού αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί θα μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα, βασιζόμενος στα λεφτά που θα πάρει από την UEFA.

Τονίζεται επίσης πως ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του δύο - τρεις καλές περιπτώσεις για αντι-Κουίνσι, όμως τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα