Το στερνό αντίο στον Τζόνι!

Το στερνό αντίο στον Τζόνι!

Gazzetta team
Το στερνό αντίο στον Τζόνι!

bet365

Το τελευταίο αντίο στον Τζόνι Βεκρή είπαν στον Ιερό Ναό του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος.

Η χθεσινή είδηση που έλεγε πως ο Τζόνι Βεκρής άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στους φίλους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σήμερα στον Ιερό Ναό του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στην οποία ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου που θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Δημήτρης Γόντικας, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Τάκης Λουκανίδης, ο Στράτος Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και πολλοί άλλοι είπαν το ύστατο χαίρε, ενώ στεφάνια έστειλαν εκτός των άλλων και οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Μώραλης, δείγμα του ότι ο Τζόνι Βεκρής ήταν αγαπητός σε όλους και δεν είχε κόντρα με κανένα.

Αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, οι παρευρισκόμενοι, από το Κολωνάκι μετέβησαν στο Α΄Νεκροταφείο όπου και είπαν το ύστατο χαίρε στον συγγενή, φίλο ή συνάδελφο Τζόνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα