Δεν βγάζει εγγυητική η ΑΕΚ!

Δεν βγάζει εγγυητική η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Δεν βγάζει εγγυητική η ΑΕΚ!

bet365

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ. Οι τράπεζες δεν αποδέχονται να της εκδώσουν εγγυητική, αν πρώτα η ΠΑΕ δεν πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τρέχει και δεν φτάνει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Άλλο ένα μεγάλο εμπόδιο ήρθε να προστεθεί στην προσπάθεια της ΑΕΚ για σωτηρία. Και αυτό γιατί η Ένωση προσπάθησε να βγάλει χωρίς επιτυχία την εγγυητική επιστολή που είναι απαραίτητη για τον φάκελο που θα καταθέσει την Πέμπτη στην Επιτροπή Επαγγελμτικού Αθλητισμού.

Στο ημερολόγιο προσφορών της vistabet κάθε μέρα μια νέα προσφορά

Και αυτό γιατί καμία τράπεζα δεν δέχεται να εκδώσει εγγυητική από την στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι, ο Ανδρέας Δημητρέλος ξεκίνησε νέο αγώνα δρόμου (μέσω προσωπικών του γνωριμιών) για να βρει λύση και σε αυτό το πρόβλημα και να καταφέρει να εξασφαλίσει την εγγυητική που χρειάζεται για τον φάκελο της ΑΕΚ.

Το θέμα είναι ότι ο φάκελος της ΠΑΕ θα κατατεθεί την Πέμπτη οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά και χρειάζονται άμεσες ενέργειες ώστε η Ένωση να συνεχίζει να έχει ελπίδες για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα