«Δεν βοηθούν την ΑΕΚ»

«Δεν βοηθούν την ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Δεν βοηθούν την ΑΕΚ»

bet365

Πρόθεση του Θωμά Μαύρου είναι να αναλάβει διοικητικό πόστο και να εκλέξει δικό του Δ.Σ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, έδειξε προβληματισμένος από τις διοικητικές πρωτοβουλίες του παλαίμαχου άσου.

«Δεν είμαι μέτοχος για να λαμβάνω τις αποφάσεις και ως εκ τούτου δεν είμαι αρμόδιος για να σχολιάσω τις κινήσεις του Θωμά Μαύρου για την αλλαγή διοίκησης», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στην Sportday για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Η άποψή μου είναι πως την δεδομένη χρονική στιγμή που είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων με την Εφορία για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας και με τους ποδοσφαιριστές για την μείωση των απαιτήσεών τους μέσω διακανονισμών, η ανακύκλωση της μεταγραφολογίας και αυτές οι συζητήσεις δεν βοηθούν την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα