«Οι οπαδοί μας είναι το μέλλον»!

«Οι οπαδοί μας είναι το μέλλον»!

Gazzetta team
«Οι οπαδοί μας είναι το μέλλον»!

bet365

Οργάνωση και σεβασμός προς την ομάδα ώστε να μην παίξει ποτέ ξανά σε άδειο γήπεδο, ζήτησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Αλαφούζος!

Αναλυτικά η συνομιλία που είχε ο Γ. Αλαφούζος μέσω Twitter:


Όταν γίνεται κάποιος μέλος, ποιες είναι οι οικονομικές του υποχρεώσεις τα επόμενα χρόνια; Πρέπει να βάζει το ίδιο ποσό κάθε χρόνο ή δεν έχει καμία υποχρέωση και αν θέλει κάποιος βάζει λεφτά;
Μόνο αν θέλει...


Φέτος θα μαζέψουμε λεφτά. Του χρόνου θα έχει να βάλει πάλι ο κόσμος;
Έχουμε σχεδόν 2 εκατομμύρια οπαδούς. Η ομάδα πια ανήκει στα μέλη μας. Οι οπαδοί πια έχουμε το μέλλον του ΠΑΟ στα χέρια μας.


Να μην ξαναχάσουμε παιχνίδι λόγω τιμωρίας έδρας. Αγοράζεις διαρκείας και μετά νιώθεις βλάκας και έρμαιο των διαθέσεων των άλλων.
Συμφωνώ μαζί σας. Οργανωμένοι, Συμμαχία και διοίκηση οργανωνόμαστε για να μην επαναληφθούν οι τραγικές περσινές καταστάσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα