Εγινε πρόταση στον Μόρα

Εγινε πρόταση στον Μόρα

Εγινε πρόταση στον Μόρα

bet365

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον κεντρικό αμυντικό δεν είναι μόνο θεωρητικό πλέον καθώς ο Θωμάς Μαύρος συναντήθηκε μαζί του και του πρότεινε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 150.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες τα είπαν από κοντά την Κυριακή και στη συζήτηση που είχαν ο Μαύρος εξήγησε στον Μόρα πόσο πολύ θέλει να τον δει ξανά στα κιτρινόμαυρα και πόσο σημαντική θα είναι για την ομάδα η εμπειρία του. Ο Μόρας, από την πλευρά του, επανέλαβε ότι βλέπει με θετικό μάτι κάτι τέτοιο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει και συμφωνία.

Η πρόταση της ΑΕΚ φτάνει στις 150.000 ευρώ ετησίως, το ποσό σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ξέρει την κατάσταση που επικρατεί στην Ένωση και δεν έχει τρελές απαιτήσεις. Πιο πολύ τον απασχολεί το να είναι σίγουρος πως θα πάρει αυτά στα οποία θα συμφωνήσει...

Οπως και να έχει, οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν σύντομα και τότε θα φανεί αν ο Μόρας θα επιστρέψει ή όχι στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα