Εκαναν την... κηδεία της Μίλαν!

Εκαναν την... κηδεία της Μίλαν!

Εκαναν την... κηδεία της Μίλαν!

bet365

Χειρότερη δε θα μπορούσε να είναι η κατάσταση στους Ροσονέρι καθώς αντιπροσωπεία οπαδών έκανε την... κηδεία της ομάδας έξω από τα γραφεία του συλλόγου και απειλεί νομικά για τα διαρκείας!

Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα όταν στο καθιερωμένο φιλικό της Μίλαν με την Primavera του συλλόγου, στο Μιλανέλο, οι οργανωμένοι αποφάσισαν για πρώτη φορά να απέχουν. Με την κίνηση των διαρκείας να είναι η πιο χαμηλή της τελευταίας 15ετίας το να πουληθούν οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει πλέον.

Εκπρόσωποι των τιφόζι των Ροσονέρι πήγαν την Κυριακή έξω από τα γραφεία της Μίλαν και αποδοκίμασαν έντονα τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι ενώ έφτασαν στο σημείο να... κηδέψουν την ομάδα τους, σηκώνοντας ένα πανό που αναφέρει ως έτος θανάτου το 2012 και παράλληλα άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια στον χώρο...

Ολα αυτά, μία μέρα μετά την ανακοίνωση και των μη οργανωμένων οπαδών της Μίλαν, σύμφωνα με την οποία θα καταγγείλουν νομικά τον σύλλογο για παραπλανητική διαφήμιση σε ό,τι αφορά την πώληση των διαρκείας καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχετική καμπάνια είχαν οι Ιμπραΐμοβιτς και Σίλβα που τελικά παραχωρήθηκαν στην Παρί.

Ο Γκαλιάνι, πάντως, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και είπε πως η διοίκηση των Μιλανέζων είναι διατεθειμένη να επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον οπαδό αγόρασε διαρκείας και επιθυμεί κάτι τέτοιο!

Τηλεοπτική παρέμβαση Μπερλουσκόνι
Σε μια προσπάθεια του να κατεβάσει τους τόνους, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προτίθεται -όπως αναφέρουν οι Ιταλοί- να προχωρήσει σε επίσημη δήλωση προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω του Milan Channel και σε αυτή θα εξηγεί γιατί ακολουθεί την συγκεκριμένη πολιτική και ποιοι είναι οι στόχοι του για το παρόν και το μέλλον.

 

SERIE A Τελευταία Νέα