«Έφυγε» ο Τζόνι Βεκρής

«Έφυγε» ο Τζόνι Βεκρής

Gazzetta team
«Έφυγε» ο Τζόνι Βεκρής

bet365

Τη μάχη για να παραμείνει στη ζωή έχασε ο Τζόνι Βεκρής, ο οποίος κατά την διάρκεια της σεζόν 2010/11 είχε αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο επιφανής δικηγόρος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. H κατάσταση του είχε χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπέθειες για να βελτιωθεί μέσω πειραματικής θεραπείας που πραγματοποίησε στις Η.Π.Α. τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Γιάννης, για τους φίλους Τζόνι Βεκρής ήταν διακεκριμένος νομικός και απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Παράλληλα, ποτέ δεν είχε κρύψει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αποστολή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό αγώνα, που είχε δώσει το «παρών», μέσα από το σακάκι φορούσε τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Οι δημόσιες παρεμβάσεις του ήταν συχνές είτε για να μιλήσει για αγωνιστικά θέματα, είτε για να παραπονεθεί για τη διαιτησία. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του τον είχε αναγκάσει να αποσυρθεί από το προσκήνιο.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια το «τριφύλλι» και το όνομά του συνδέθηκε κυρίως την περίοδο της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού, ενώ για κάποιο διάστημα της σεζόν 2010/11 είχε αναλάβει και καθήκοντα προέδρου στον σύλλογο.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν «κεραυνός» στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία έχασε έναν άνθρωπο που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα