Πιέζει για παραμονή ο Κουίνσι!

Πιέζει για παραμονή ο Κουίνσι!

Gazzetta team
Πιέζει για παραμονή ο Κουίνσι!

bet365

Ο Κουίνσι Οβούσου θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου και κατόπιν δικών του πιέσεων, ο ατζέντης του έριξε γέφυρες προς το «τριφύλλι». «Παγωμένοι» οι «πράσινοι».

Ο Γκανέζος επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει και του χρόνου στον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και το μήνυμά του προς τον ατζέντη του, Λίαμ Κάλεντερ, ήταν ξεκάθαρο. Του τόνισε να βρει τον τρόπο για να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς η Αλ Σαντ θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του, γεγονός που έχει ενοχλήσει τον Παναθηναϊκό. Τα συνεχιζόμενα παιχνιδάκια της άλλωστε, είχαν ως αποτέλεσμα την απόσυρση του ενδιαφέροντός του.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Κάλεντερ τρέχει για να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα. Όπως αναφέρει η πλευρά του παίκτη, η Αλ Σαντ δέχθηκε να παραχωρήσει τον παίκτη κρατώντας το 40% των δικαιωμάτων του, με την προϋπόθεση ότι θα πάρει 200.000 αν ο Παναθηναϊκός πάρει πρωτάθλημα με τον Γκανέζο! Αν ισχύει η παραπάνω προσφορά είναι σαφώς συμφέρουσα.

Στην πρώτη επικοινωνία του Κάλεντερ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν επετεύχθη συμφωνία και θα υπάρξει νέου τηλεφωνικό ραντεβού. Οι «πράσινοι» παράλληλα συνεχίζουν να δουλεύουν τις περιπτώσεις που έχει προτείνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού παραμένουν επιφυλακτικοί προς τον ατζέντη του Κουίνσι και την Αλ Σαντ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην βδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα