«Μετά τον Σάντος, ο Δώνης»

«Μετά τον Σάντος, ο Δώνης»

Gazzetta team
«Μετά τον Σάντος, ο Δώνης»

bet365

Το εγκώμιο του Γιώργου Δώνη έπλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι μετά τον Φερνάντο Σάντος, ο Έλληνας τεχνικός είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχει δουλέψει στον ΠΑΟΚ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στη «SportDay»

-Εχει πάντα αξία η δική σου γνώμη για την προετοιμασία. Τι βλέπεις;

«Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς να υποτιμούμε τη δουλειά άλλων προπονητών, πιστεύω ότι μετά τον Σάντος, αυτός ο προπονητής έκανε τη καλύτερη δουλειά που έχω δει. Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμάω κανέναν από τους προηγούμενους».

-Τι εννοείς; Μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος για το τι σημαίνει καλή δουλειά;

«Μιλάω σε όλα τα επίπεδα. Καλή δουλειά γίνεται σε φυσική κατάσταση, αλλά και σε τακτική. Ο γυμναστής δουλεύει πολύ σωστά. Μέχρι σήμερα η δουλειά είναι σωστή και ελπίζω να το επιβεβαιώσουν αυτό τα αποτελέσματα».

-Είναι χαρακτήρα σου να μιλάς στους νέους, να δίνεις κατευθύνσεις μέσα στο γήπεδο και να αποτελείς το καλό παράδειγμα;

«Όπως έχω πει και παλαιότερα, εγώ δεν θέλω να είμαι παράδειγμα για κανέναν. Από εκεί και πέρα βοηθάμε τους νέους και τους δίνουμε να καταλάβουν τι σημαίνει σωστή δουλειά στην προπόνηση. Στον αγώνα σίγουρα μπορώ να δώσω κάποια συμβουλή. Αυτές οι κινήσεις σίγουρα τους βοηθούν».

-Πάμπλο, γνωρίζεις ότι τα περασμένα χρόνια ο κόσμος έπαιρνε πολλά εισιτήρια διαρκείας και η Τούμπα ήταν σχεδόν γεμάτη. Τώρα είναι λιγότερα. Σε στεναχωρεί αυτό; Εχεις κάποια εξήγηση;

«Ολοι ξέρουν ότι μια γεμάτη Τούμπα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είναι λυπηρό να μπαίνουμε στο γήπεδο και να είναι άδειο. Πιστεύω όμως ότι όταν θα έρθει η στιγμή, ο κόσμος θα είναι εκεί και πάλι μαζί μας. Είναι μία σεζόν αυτή όπου η ομάδα έχει πολλούς "δικούς της" παίκτες και πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι».

-Μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο για την περσινή σεζόν;

«Το περασμένο έχει πεθάνει. Δε ωφελεί να βλέπεις πίσω. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την πορεία προς την επόμενη μέρα, όπως κάνουμε τώρα. Το έχουμε θάψει το περασμένο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα