Βάζουν τσάρτερ οι Σκωτσέζοι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google 800 εισιτήρια ζήτησε η Μάδεργουελ από τον Παναθηναϊκό, με τους οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας να έχουν ναυλώσει τσάρτερ για την Αθήνα.
Ενθουσιασμός επικρατεί στην Μάδεργουελ για τα ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς μόνο συνηθισμένοι δεν είναι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πόσο μάλλον σε τέτοιο επίπεδο όπως το Τσάμπιονς Λιγκ.
Έτσι, λοιπόν, περίπου 800 Σκωτσέζοι θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου στην ρεβάνς, ενώ ήδη έχει ναυλωθεί και τσάρτερ για την Αθήνα με την εκδρομή να κοστίζει 835 όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
