Βλάχος: «Κλειστές τις πόρτες»

Βλάχος: «Κλειστές τις πόρτες»

Γιώργος Τσακίρης
Βλάχος: «Κλειστές τις πόρτες»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε από τους υπαλλήλους της στα Σπάτα να μην επιτραπεί η είσοδος ούτε στους γονείς των παιδιών που προπονούνται.
Ημέρες για αποφάσεις που θα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και το ρόστερ της ΑΕΚ είναι αυτές που διανύουμε σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα Σπάτα και γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε από τους υπαλλήλους της εταιρείας να μην επιτραπεί σήμερα η είσοδος σε κανέναν στην διάρκεια της προπόνησης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.
Μάλιστα το… απαγορευτικό του Βλάχου αφορούσε και τους γονείς των παιδιών που προπονούνται στα Σπάτα. Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως στην σημερινή προπόνηση ο Βαγγέλης Βλάχος αναμένεται να λάβει οριστικές αποφάσεις για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δοκιμάζονται από την έναρξη των προπονήσεων των «κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα