«Υπογράφει την Δευτέρα ο Γκρέκο»

«Υπογράφει την Δευτέρα ο Γκρέκο»

Δημήτρης Τομαράς
«Υπογράφει την Δευτέρα ο Γκρέκο»

bet365

Αγγλικά και ιταλικά ρεπορτάζ του Σαββάτου υπογραμμίζουν αυτό που σας μετέφερε από την Παρασκευή το gazzetta.gr, ότι δηλαδή ο Λεάντρο Γκρέκο θα γίνει την Δευτέρα κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΜΜΕ σε Αγγλία και Ιταλία επισημαίνουν ότι ο Γκρέκο θα ολοκληρώσει την Δευτέρα την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που είχαμε αποκαλύψει στο Gazzetta.gr από την Παρασκευή. Τονίζεται πως ο παίκτης τα έχει ήδη βρει με τους Πειραιώτες και ότι θα μεταβεί την συγκεκριμένη μέρα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Αφού περάσει από τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ θα υπογράψει για τρία χρόνια. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία διευκρινίζεται παράλληλα πως ρόλο-κλειδί έπαιξε και η εν γένει στάση της Ρόμα, που παρότι είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το 2015 φαίνεται ν' ανάβει το... πράσινο φως για την αποχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα