Ο... απογοητευμένος Ρουίς!

Ο... απογοητευμένος Ρουίς!

Δημήτρης Τομαράς
Ο... απογοητευμένος Ρουίς!

bet365

Την εμφανή απογοήτευση του Άλαν Ρουίς για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Ολυμπιακού μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αργεντινής επιχείρησαν να ψυχολογήσουν τον Ρουίς μετά το... ναυάγιο της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός παίκτης σε επαφές που είχε με τους ανθρώπους της Χιμνάσια Λα Πλάτα ανέλαβε τις ευθύνες του για το γεγονός πως δεν έκλεισε στους Πειραιώτες, πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι συνάδελφοι από την χώρα του.

Ο ίδιος είναι πολύ απογοητευμένος που δεν τα βρήκε εν τέλει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ήθελε πολύ να έρθει εδώ και να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι στην Αργεντινή αναφέρουν πως ένας από τους βασικούς λόγους που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό είναι ότι οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων ζήτησαν από τον παίκτη να δοκιμαστεί πρώτα τον Αύγουστο και μετά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα