Dream Team υπέρ Μέσι

Dream Team υπέρ Μέσι

Dream Team υπέρ Μέσι

bet365

Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ και Κέβιν Ντουράντ αποθέωσαν τον Λιονέλ Μέσι, συμφωνώντας πως πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που κυκλοφορεί στον κόσμο.

Οι αστέρες του NBA μπορεί να βρίσκονται στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά βρήκαν λίγο χρόνο για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια όχι με το άθλημα αυτό καθ' αυτό, αλλά με τον Λιονέλ Μέσι, υποβάλλοντας τα σέβη τους στον «κορυφαίο» όπως τον χαρακτήρισαν παίκτη του κόσμου:

«Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και εάν δεν είναι ακόμα, σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει και ο κορυφαίος όλων των εποχών», υποστήριξε ο Λεμπρόν Τζέιμς, με τον Κόμπι Μπράιαντ να επαυξάνει: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Απλά δεν παίζεται. Μία φορά είχα την ευκαιρία να τον δω σε προπόνηση και τον απόλαυσα πραγματικά. Είναι απίθανος!»


Μαζί τους συμφώνησε και ο Κέβιν Ντουράντ: «Είναι απίστευτος. Εχω δει στην τηλεόραση μερικά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και αυτά που κάνει είναι μαγικά». Ο Μπράιαντ όμως πήρε ξανά το λόγο, για να βγάλει και είδηση μπασκετικού χαρακτήρα: «Ισως κάποια στιγμή πριν αποσυρθώ, να έρθω να παίξω για λίγο στην Ευρώπη. Τότε πιθανός προορισμός μου να είναι η Βαρκελώνη και τότε σίγουρα θα πηγαίνω να βλέπω τα παιχνίδια του Μέσι!»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα