Από Δευτέρα η Ξάνθη

Από Δευτέρα η Ξάνθη

bet365

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν οι παίκτες της Ξάνθης, που μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα την Δευτέρα το πρωί.

Αερόβιες ασκήσεις για αποκατάσταση και μυική ενδυνάμωση περιελάμβανε το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού προγράμματος της προετοιμασίας της Ξάνθης, προκειμένου να επανέλθουν οι παίκτες μετά το χτεσινό φιλικό με την ομάδα νέων.

Στην συνέχεια ακολουθεί ρεπό μιάμισης ημέρας, προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να επιβραβευτούν για την πολύ καλή παρουσία τους μέχρι σήμερα. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε για την Δευτέρα, που θα γίνει διπλή προπόνηση, ενώ την Τρίτη έχει κανονιστεί νέο φιλικό, αυτή τη φορά με την Νέα Σαλαμίνα.

Η Κυπριακή ομάδα βρίσκεται στην Ξάνθη όπου πραγματοποιεί μέρος της προετοιμασίας της. Στον σύλλογο αγωνίζεται και ένα... δικό μας παιδί, ο Νικόλας Εγγλέζου που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν παίκτης της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα